Over mij

Een ervaren, bekwame en zeer betrokken IT-professional die in staat is om geschikte IT-oplossingen te leveren met een duidelijke focus op netwerk- en infrastructuur(cloud)beveiliging. Heeft een succesvol 8+ jaar track record systeembeheer en IT infrastructuur projecten.

Uitgebreide kennis over IT(cyber)security architectuur en in staat om dit in praktijk te brengen. Ik hou ervan om complexe vraagstukken op te splitsen in gemakkelijk te implementeren oplossingen.

Profile picture
Ivo van Ketten

Één van de leukste aspecten van mijn werk bij CSN Groep is het delen van kennis. Met deze kennis over IT Infra en IT Security heb ik talloze organisaties geholpen hun omgeving te verbeteren. Niet alleen vanuit technisch oogpunt. Het helpen creëren van bewustwording is een van de dingen waar ik naar streef. Dit is veel moeilijker dan de technische vragen die ik krijg en behandel.

Met deze blogs hoop ik je leven als sysadmin of security specialist makkelijker te maken. Ik hoop dat de korte en praktische blogs een bijdrage kunnen leveren. Het gros van de blogs zullen praktische use cases bevatten met Microsoft en/of Fortinet beveiligingsproducten. Ik maak ook veel gebruik van Cato Networks. Dit SASE platform maakt het leven van iedere netwerk beheerder een stuk leuker.

Als er vragen zijn, kun je mij bereiken op ask-me@ivo-security.blog. Let op: ik spreek alleen Nederlands en Engels.

Volg @lol.it.rofl op instagram voor je dagelijkse dosis IT-humor.